onsdag 15 oktober 2008

Bloggromanen, Vi möttes på ICQ, kapitel 2


TRYCK HÄR! och läs den spännande fortsättningen

En skön fortsättning på veckan önskar jag dej.

Solvarma kramar från Irene

http://intressant.se/intressant


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,


3 kommentarer:

Monika sa...

Hej på dej hjärtat! :o)

Tack dina goa ord. Du är så snäll Irene, så hälften skulle räcka gott och väl :o)

Jag har varit så trött den här veckan så jag tog lite paus. Har svarat lite på mail det är allt. Har också satt lite prio ett på att vara ute. Har hunnit med två svängar till forsen. På något sätt rensar jag skallen när jag får vara i bruset av vattnet.

Dessutom är luften där helt underbar att andas. Den är så ren och frisk så man känner verkligen att man andas in livsenergi :o)

Nu känns det viktigt att se framåt. Inte gräva ner sig. Det är inte min grej. Jag kan vara nedslagen ett tag men sedan börjar jag alltid försöka finna tillbaka balansen :o) Jag får göra mitt bästa som alltid!

Till helgen var det meningen att vi skulle åka till Umeå men det blir inte av. Det kom annat mellan så det får bli vid ett senare tillfälle.

Som du vet så bor min kära syster där och vi har inte träffats sedan i maj så det håller verkligen på att vara dags.

Hihihi! Du kanske vill ha en liten rapport från mitt inbördeskrig med en viss tapetbård också!

DEN VANN!

Den sitter kvar! Går inte få loss. Jag möjligen om jag kan tänka mej att jobba alla dygnets timmar de närmaste 365 dagarna då! Men det är jag INTE! ;o)

Nu ska jag bara invänta lite mer ork och en hjälpande hand från en dotter sen ska det målas och göras på ett annat sätt. Jag får ta en omväg helt enkelt :o)

Så man kan ju säga att JAG VINNER i slutändan i alla fall! ;o)

Har inte läst ditt nya inlägg än. Men ska så fort jag kan :o)

Nu ska jag åka iväg och hämta min dotter som varit och kört isbana idag.

Tack för att du är du Irene! Du är underbar!


Kramisar till tusen!

Monika

Rosebud Collection sa...

I am almost sure you just got this award..If I am right..Congratulations..If I am wrong..Heck, I say congratulations anyway..ha, ha..
Rosebud..

Monika sa...

Hej kära vän :o)

Igår kikade jag ju inte runt vad som hänt här hos dej dom dagar jag missat. Så nu kommer jag på en liten fredagsförmiddagsvisit i stället.

Intressant läsning om gruvan. Och så ett stort grattis till awarden. Du är värd alla som finns och några till!

Vad blir det idag och i helgen för er? Vi ska åka och gratta min mamma som fyller år idag. Synd att vädret är grått för dom har sin husvagn stående så vackert vid älven. Hade hoppats på en och annan timma vid en lägereld, men men...inte idag.

Såna här lågtrycksdagar är inte bra för mej. Dom är extra jobbiga. Så idag får jag plocka fram den där berömda viljan. Men det ska nog gå bra idag som alla andra dagar :o)

Körningen på halkbanan gick bara fint för dottern igår. Fast hon råkade visst köra över "tant Olgas moster, Beda". Hihihi! alltså en uppblåsbar lådsasfigur. Hon hade haft jättekul och önskade att få göra det igen.

Jag har aldrig testat det där för sånt fanns ju inte på vår tid. Kanske tur det! ;o)

Nej, nu ska jag försöka få håret lite på plats innan vi åker. Annars kommer jag helt klart att skrämma slag på någon. För just nu ser jag ut som om jag fastnat i en elkontakt ;o)

Jag ligger inte stilla mer än tre minuter åt gången när jag sover. Jag snurrar runt och runt och runt. Och jag lovar syns! :oD


Ha det finemang och en trevlig helg på dej!

Sjuttitolv kramar

Monika