onsdag 3 mars 2010

Solskenspromenad i Ruddalen Göteborg

Idag onsdagen den 3 mars har vi haft ett soligt väder och vi har tagit en skön fotopromenad i Ruddalen i Göteborg

gångvägarna var mestadels mycket isiga

många skolbarn var på väg från Ruddalen där det finns mycket aktiviteter

såsom fotboll, här ligger planen skottad och klar för nästa träning eller match

på skridskobanan var det full aktivitet

vissa gångbanor såg dock ut så här, lite svårt att gå kan jag säga

invid träden har snön smält undan lite så denna Björktrast kunde plocka i sig lite mat

Solvarma hälsningar från Irene

See ya!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,3 kommentarer:

Marlene sa...

Härligt är det med solen som lyser på oss nu... Yes! våren är på väg.

Hannele på Hisingen sa...

har de lyckats få fram fotbollsplan..

Anette sa...

Hej Irene! Ja, man kan ju inte blunda för verkligheten. Är det snö så är det. Hos mig har det dessutom snöat idag.....inte så mycket, men ändå alldeles för mycket:-)
Det är vackra bilder och när solen skiner så är det ju lättare att stå ut med att de är snöiga! Så kan du ju alltid gå till växthusen på Botaniska och känna lite tropisk luft!
Jo, minsann nu närmar sig nya valptiden med stormsteg. Ca två veckor kvar. Det ska bli jättespännande att se vad Ester "säger". Jag tror det kommer att gå bra även om hon nog blir lite fundersam i början!
På lördag ska lill-killen spela handboll och sedan ska vi till Engelska skolan på öppet hus. T går ju redan där (i 7:an) och nu till hösten har de fått klart med att det också ska bli mellanstadie. Lill-killen vill också gå där (jag har varit lite tveksam för han är mer kompisstyrd). Men en av killarna i klassen ska definitivt börja där (hans mamma ansvarar för skolköket där)och det räckte för J. Bara han känner någon annan. Häromdagen kom han hem och berättade att två av tjejerna i hans klass hade gått ut i korridoren och börjat slåss.....
Det har varit stökigt i klassen sen de började i höstas och det verkar minsann inte blir nån bättring! Själv tycker jag att det ska bli så skönt att slippa den skolan. Den är inte sååå dålig, men J är ju mitt 4:e barn som går där så jag börjar känna mig färdig med den! Det blir en liten nystart för mig som "skolmamma" när de går i den engelska. Fast det är jätteviktigt att de själva vill och inte tvingas till det. T har några i sin klass som har tvingats av sina föräldrar att börja där och det verkar inte så lyckat.
Nu fick du en sån där lång kommentar igen............Kram Anette