onsdag 3 februari 2010

Bilder i vintern från vår balkong i Göteborg

En riktig vinter har vi här i Göteborg och koltrasten gillar trädet utanför vårt köksfönster. Bilderna har jag dock fotat från balkongen.
Koltrasthonan här ovan har jag fotat genom köksfönstret

Klockan 00:30 natten till idag gick jag ut på balkongen och tog denna bild

och så här såg det ut vi 10-tiden i förmiddags

See ya!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,


8 kommentarer:

Anette sa...

Hej Irene! Jag ser att det har kommit en del snö till er också. Det är väl bra att vi delar med oss:-)
Fina är dom koltrastar och "mina" äter av nyponen på honungsrosen. Tur att jag inte plockade bort alla vissna blommor:-)
Jo, köksskåpen har plockats igenom och organiserats om lite. Det är skönt att röja ibland. Jag har dessutom några öppna hyllor i köket. Snyggt är det, men oj vad grejorna blir "fettiga".....men nu är det rent och fint igen.
Nu är maken ute och övningskör med son 2. Jag stannar hemma. Mina nerver är inte gjorda för övningskörning med barnen! Jag har nog aldrig varit så rädd som när jag skulle övningsköra med äldste sonen en gång......
När de kommer hem får de väl hjälpas åt att skotta. Jag har lyckats göra en liten gång. Har kommit på ett sätt som inte känns i ryggen:-) Men ute på gatan och vid brevlådan var det för mycket snö för mig!

Ha en bra kväll. Kram Anette

Maria sa...

Ja ni har verkligen mycket snö nu. Måste säga att jag är glad att jag är här just nu.. Vinter är fint, men helst bara över julen och nyåret sedan kan det gärna få vara vår och sommar för mig.
Jätte fina bilder du tagit(:

anemonen sa...

Fina koltrastar. De är så söta. Jag matar "våra" med äpplen. Jag får med jämna mellanrum uttjänta äpplen från ICA. De älska äpplen så lägg ut några på balkongen så kan du få fler bilder.

mimmi sa...

Du är ju en hejare på att fota genom fönster ;) Det är väldigt bekvämt att kunde göra det när det är hemsk väder ute :) Det var jätte fina bilder du hade fått på koltrasten där :)
kram

Marlenes varjehanda sa...

Vad kul att ha fått så fina fågelbilder ;)

Polargrevinnan sa...

Fotona på koltrastarna är jättefina,men det skadar inte med fina sommarbilder som omväxling.
Man ska leva här och nu, lite längtan till sommaren finns i bakhuvét.
Önskar dig en trevlig helg.
Kram Viola

Monika sa...

Hej på dej vännen :o)

Vilka fina bilder. Som vanligt. Ser att ni har full vinter ni också. Här har vi kallt. Men hör ju på tv att det är så i hela landet.

Hoppas allt är bara fint och bra där hos dej.

Här går dagarna i en stilla lunk. Just nu inriktar jag mej mest bara på att bli lite piggare :o)

Ha det så gott och må så gott!

Kramar

Monika

Rosebud Collection sa...

Hello my dear Irene..sorry I have not been around..had thyroid problems, but trying to get back into the blogging..Your pictures are beautiful, as always..Missed you..Dont do well with Twitter, that is why you don't see me there.
Have a great day.xoxoRosebud.