torsdag 15 augusti 2013

Dagens Göteborgsbild 2013-08-15 Positivparken

Positivparken ligger vid Frölunda Kulturhus och är alldeles nyanlagd.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Du solvarma vän! :o)

Alltid lika härligt att botanisera bland dina fina bilder. Du fångar verkligen ögonblicket, stunden, nuet med dem. Underbart att se!

Tusen tack för den fina kommentaren. Jag blev jätteglad att höra av dej. Något dåligt samvete vill jag verkligen INTE höra tal om *ler*. Jag vet hur det är. Tiden går och man har fullt upp med livet man lever. Vänskap består även om man inte hörs av under långa tider.

I sommar har jag lagt bloggandet i vila. Vi har haft mycket jobb, omtanke o bekymmer med vår lilla gumma, snart 92 år. Sommaren började med en flytt till nytt boende. Sedan har saker o ting varit mer förvirrade än vanligt. Många fallolyckor och massor med annat. Det har varit, inte minst mentalt, väldigt jobbigt. Känns tungt att se en nära person förändras på detta sätt.

Övrig tid har jag/vi verkligen försökt att tanka positiv energi. Göra det som är roligt. Tanken var att vi skulle åka bort några dagar också. Det blev en natt i Lycksele. Annat har vi inte kunnat.

Men det finns så många fina ställen här runt omkring som man kan besöka över dagen. Och så har vi som vanligt umgåtts med familj o vänner. Så det har verkligen inte gått någon som helst nöd på oss.

Vädermässigt har vi haft en rätt usel sommar. Men nu på slutet har det tagit sig väldigt bra. Många fina dagar har vi fått njuta av nu.

Själv mår jag skapligt bra. Känns stabilt, inte några försämringar. Det räcker för mej :o)

I fredags hade vi till och med besök av kungaparet. Ja, inte HÄR hos oss. Hahahaha, men nästan! De besökte Storforsen. Så då fanns jag så klart på plats :o)

Nu kommer straxt mina barnbarn på besök. Dom ska till "Mommo-hårfrissa". Klippning av två hjärtegull väntar :o)

Jag har fortfarande ingen facebook. Så vi får fortsätta höras lite nu och då på detta sätt :o)

Du får väldigt gärna mejla också om du vill.

mittidyllien@gmail.com

Stora varma kramar

Monika

(Nu kom det en sån där superlååååååång kommertar, som bara jag kan, igen! ;o) )