fredag 14 augusti 2009

Göteborgs Kulturkalas, Världens bästa gatuartist, Shirlee Sunflower

May I present, världens bästa gatuartist,

Shirlee Sunflower, klicka här så kommer du in till hennes sida

I går var vi inne på Göteborgs Kulturkalas och vid "Kopparmärra" på Kungsportsplatsen fick jag min stora behållning av dagen

I denna fantastiskt roliga Streetshow, med Shirlee Sunflower, en Australiensisk gatuartist, fick jag många härliga skratt, av hennes rappa ordflöde

Showen heter "Looking for love"

Shirlee valde ut män från publiken, som hon fick till att göra, vad hon ville för henne

Denna bildserie visar hennes slutnummer, där hon skall dyka med huvudet i en spann med vatten i, som mannen på bilden, Hans heter han, hade fastspänd på magen

Så om ni är på Göteborgs Kulturkalas vid "Kopparmärra" i morgon lördag klockan 13 och 18 och vill ha många goa skratt, stanna då till och se hennes timslånga Show

Denna gången är det min älskling som har stått bakom kameran, du kan oxå läsa om Kulturkalaset på hans tyska blogg "Göteborg, Tag für Tag"

Nedan kan du se en liten film där Shirlee Sunflower presenterar sej själv. Filmen har jag tagit9 kommentarer:

Mimmi sa...

det såg ju jätte häftig ut och jätte roligt:) jag kan förstå att du fick några goda skratt när du tittade på detta:)
Tyvärr så tror jag inte vi har haft något sånt här i Karlstad..men vem vet..det kanske kommer hit till slut också ..då staden nu växer och blir en större universitets stad:)
ha en fin fredags kväll
kram

Bibban sa...

Fy va mycke jag har missat:(tur att du har lite bilder i alla fall
;))
Kram Bibban

Artlover sa...

Nä det var ingen jag kände till. Men det såg kul ut. Närkontakt med både publik och skådespelare på det sättet att spela på.

Polargrevinnan sa...

Lyckliga du som bor i Göteborg - det händer alltid något där.
Kram Viola

Monika sa...

Hej min vän :o)

Så mycket skoj jag missat här hos dej!

Som du märker så är jag en aningens obloggande fortfarande :o)

Vilka tokigheter du visar! Jag blir alldeles full i skratt :o)

Och den lilla av prinsessorna är ju så slående lik dej så det är ju bara inte sant! Helt otroligt! Hon är din avbild helt klart :o)

Ja, här finns inte mycket att berätta om. För här händer inte så mycket. Inget nytt, annat än att det där husvagnsköpet blev ett återköp för säljaren.

Det hade stora fel som han inte redovisade för oss. Mycket fuktskadat och till och med ruttet i bakpartiet! Min man blev så allergisk bara av att fukttesta det så det fick lov lämnas tillbaka.

Så det blidde inget husvagnsliv. Nåja! Inget att göra åt. Nu återstår bara det tuffa arbetet för mej att övertyga mannen i huset att vi "behöver" husvagn igen! Fniss! Hur jag ska lyckas med den bedriften det vette gudarna! ;o)

Här framöver väntar nu en hel del flyttande. Både mellersta och yngsta dottern med sambosar är ju i flyttartagen. Så någon liten sak ska jag väl kunna hjälpa till med i alla fall. Om inte annat så kan jag ju hålla mat på bordet och koka en och annan kaffetår :o)

Hoppas du har det bara fint där, mår gott och njuter av sensommardagarna :o)

Många kramar...jättemånga! :o)

Monika

Ingrid E sa...

Tillbaka från Göteborg. Kikade lite på Kulturkalaset men det var svårt att se något för oj så mycket folk som var ute! Kul!

Elzie sa...

Huga! Det där hade jag inte velat göra om. Såg rent livsfarligt ut för en sån fegis som jag, haha.
Tack för att du är så snäll och lämnar kommentarer hos mig. Är hopplös med det nu för tiden, men hoppas kunna ändra mig framöver.
Hoppas du har en bra kväll.
Kram Elzie

Monika sa...

Hej Irene :o)

Självklart håller jag tummarna för dej! Har redan börjat så nu är det pekfingervalsen här vid datorn ;o)

Hihi, ser rätt kul ut...faktiskt! :o)

Ha en underbar dag min vän!

Kram

Monika

Anna tassar in.. sa...

Men så härligt..jag var ju nere en sväng och kulturade jag med i lördags..det är härligt festligt i Göteborg när det bjuds på kalas..